Barneveldsestraat 12  -  3927 CC Renswoude  -  0318-573632  -  0622468564  -  info@hgparket.nl


Als u voor een houten vloer kiest haalt u karakter en een unieke sfeer in huis.  Geen enkele houten vloer is hetzelfde; elke houten plank heeft zelfs zijn eigen tekening. Ook houtsoort, structuur, afwerking en de manier van leggen maken dat elke houten vloer anders is. Juist die eigenheid geeft hout zoveel charme. Met een houten vloer haalt u de natuur in huis. Dat geeft aan elke ruimte een warme sfeer. Houten vloeren zijn te verkrijgen in vele soorten, motieven, formaten en kleuren. Er is dus altijd een passende oplossing die perfect aansluit op de inrichting van uw nieuwe of bestaande woning.

prev next

De unieke uitstraling van een houten vloer wordt nog meer benadrukt door het patroon waarin het wordt gelegd. Wilt u uw parketvloer gelegd in een visgraat, een Hongaarse punt of juist strak in de lengte? Het kan allemaal.

Een houten planken vloer kan gelijmd of zwevend gelegd worden. Zwevend leggen heeft vaak de voorkeur omdat de houten planken vloer dan vrij ‘kan werken’ naar gelang de luchtvochtigheid in de ruimte. Betreft het een grote ruimte, vraag dan advies. Bij een grote ruimte kan het soms verstandiger zijn om de vloerplanken te lijmen.